Detenen dos esparreguerins a Tarragona per robatori

Imprimeix

Els Mossos els van sorprendre quan es preparaven a sostraure material d’una empresa del polígon industrial Entrevies fent servir un camió sostret a Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir la matinada de diumenge una dona,  de 29 anys, i un home de 34 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns d’Esparreguera, com a presumptes autors d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle i un altre delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 00.15 hores de diumenge, quan els mossos van rebre l’avís que dos homes i una dona havien estacionat un camió al costat de la tanca d’una empresa del polígon industrial Entrevies de Tarragona. Tot seguit, els tres individus van bordejar la tanca de l’empresa i van mirar amb atenció la zona destinada per emmagatzemar materials. En arribar a la zona una dotació policial de paisà va veure com un home i una dona pujaven al camió estacionat i es disposaven a engegar-lo. Els agents van aturar-los i van comprovar que el camió, tot i no constar com a sostret, presentava el pany de la porta del conductor forçat i tenia el pont fet. Es va poder contactar amb el propietari del vehicle el qual va confirmar que  divendres a la tarda l’havia deixat estacionat degudament a Sant Andreu de la Barca, i que encara no s’havia adonat que li havien sostret.

DduWZM7V4AIaI1x

Per tot plegat, els mossos van detenir l’home i la dona com a presumptes autors d’un robatori amb força i furt d’ús de vehicle i un robatori amb força en grau de temptativa. Ambdues persones han estat detinguts aquest últim mes en sis fets similars arreu de Catalunya. La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir al tercer implicat.

Multireincidents

Els detinguts, l’home amb 111 antecedents policials i la dona amb 24 antecedents, han passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que ha decretat la seva en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu (Del Camp)-Mossos d’esquadra