Desmantellat un punt de venda de drogues al Prat del Llobregat

En una acció conjunta amb la Policia Local l’entrada al domicili va permetre el comís de 150 grams d’haixix, 26 de marihuana i 1.700 euros en efectiu

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació del Prat de Llobregat conjuntament amb la Policia Local van detenir un home de nacionalitat espanyola, de 32 anys, i veí del Prat de Llobregat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar arran d’informacions relacionades amb comisos realitzats a compradors de substàncies estupefaents que ubicaven com a punt de venda de la droga en un domicili de la ciutat. Els investigadors van ubicar el domicili i la persona que el regentava i l’11 de maig el jutge va manar l’entrada i escorcoll del domicili, durant el qual es van comissar 150 grams d’haixix, 26 de marihuana i 1.700 euros en efectiu així com instruments emprats en la venda al detall de substàncies estupefaents com són balances de precisió, bosses de plàstic de mida molt petita, etc.

DdU2u4AW0AAVGks

Davant les evidències que el domicili de la persona investigada constituïa un punt de venda de droga, els policies van detenir l’home per un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. El detingut, amb quatre antecedents, va passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia del Prat de  Llobregat i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Aj. El Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix