Detenen a Cornellà dos lladres després d’una persecució policial

Es van resistir agredint als agents després de fugir del lloc en vehicle posant en perill la integritat física de diversos vianants i usuaris de la via

Dos homes de nacionalitat xilena, de 27 i 33 anys, i veïns de l’Hospitalet de Llobregat, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força a interior de domicili al municipi de Collsuspina, conducció temerària i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 12.30 hores, quan el Grup de Delinqüència de la comissaria de Cornellà va detectar un vehicle, amb tres ocupants al seu interior, que circulava amb una velocitat anormalment reduïda i mirant les porteries dels edificis pels quals passaven en una avinguda del municipi de Sant Joan Despí.

DdKPJaDWsAEJl4w

Persecució

Els agents es van apropar al vehicle i van demanar al conductor que s’aturés per realitzar diverses comprovacions, però el conductor va fer cas omís de les indicacions dels agents, va accelerar bruscament i va marxar ràpidament del lloc. El turisme, que va arribar a envair la vorera en diverses ocasions i va posar en perill la integritat física de diversos vianants i la resta d’usuaris de la via, va acabar aturant la seva marxa a causa de la congestió viària.

Els ocupants van abandonar el vehicle i van fugir corrents desfent-se d’una motxilla, però els agents van aconseguir aturar a dos d’ells a Cornellà de Llobregat. Aquestes persones van agredir als agents i aquests els van detenir com a presumptes autors d’una conducció temerària i per un delicte d’atemptat.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat va determinar que els objectes que contenia la motxilla, dotze rellotges, diverses joies i telèfons mòbils, provenien d’un robatori amb força a l’interior de domicili, comès poques hores abans al municipi de Collsuspina, motiu pel qual també van denunciar als detinguts per aquests fets. Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el  jutge va decretar l’ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix