Presó per l'autor de dos robatoris a Sant Feliu de Llobregat

L'arrestat, conjuntament amb el seu còmplice, va escalar per la façana dels dos domicilis però les víctimes, persones d’edat avançada, els van sorprendre a l’interior dels immobles

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir al municipi baixllobregatí un home de nacionalitat marroquina, de 28 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, com a presumpte autor de dos robatoris amb força interior de domicili.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 03.30 hores de la matinada, quan les dotacions policials van tenir coneixement que s'acabava de cometre un robatori amb força interior de domicili, mentre la víctima dormia al seu interior, en el carrer Falguera número 60 de Sant Feliu de Llobregat.

Captura de pantalla 2018 05 09 a las 10.53.00

Immediatament les patrulles es van apropar al lloc i van contactar amb la víctima, una dona d'edat avançada, qui havia escoltat sorolls mentre dormia i havia vist a dos joves, que en veure's sorpresos, van sortir corrents de la casa per la porta principal. Els dos joves havien aconseguit endur-se diverses joies. Els agents van comprovar que els dos lladres havien accedit al domicili per la part posterior de la casa, escalant una paret d'uns dos metres d'alçada i posteriorment també escalant, gràcies a una canonada, fins a una finestra del primer pis.

Detenció al carrer

Minuts més tard, passades 5 hores de la matinada, els agents van localitzar un noi que coincidia plenament amb la descripció facilitada per la víctima i que anava caminant pel carrer, molt a prop de la casa violentada.

Els agents van identificar al jove i, durant l'escorcoll, van localitzar diverses joies, al canell i al seu coll, un ganivet trencat i dos rellotges a les butxaques. Cal esmentar que els agents l'havien identificat a primera hora de la nit en una plaça del municipi conjuntament amb un altre jove amb el que anava acompanyat i el jove no tenia cap de les joies que ara portava. Davant les evidències van detenir el noi com a presumpte autor del robatori amb força.

Els agents de la Unitat d'Investigació van comprovar que el jove detingut havia comès un segon robatori interior de domicili, per escalament, moments abans d'ésser detingut, en el mateix carrer que el primer domicili violentat. La víctima d'aquest segon robatori, una persona d'edat avançada, on havien trencat el vidre i la persiana del balcó, situat a més de dos metres d'alçada, havia sorprès al jove en una de les habitacions. El succés es va produir en el carrer Falguera número 17. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Captura de pantalla 2018 05 09 a las 10.52.07

L'arrestat, amb quatre antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i la jutgessa instructora va decretar el seu ingrés a presó.

 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra- Google Maps (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix