Detinguts els falsos propietaris d'un pis a Cornellà de Llobregat

Els arrestats, un home, la seva germana i la seva parella, havien ocupat un pis i posteriorment l'havien arrendat als actuals inquilins, a qui els van amenaçar de fer fora utilitzant la força

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home i dues dones de nacionalitat peruana, de 24 i 46 anys, i veïns de Cornellà de Llobregat com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili i per un delicte d'estafa.

Els fets van succeir en el barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat quan les patrulles van ser alertades d'un conflicte entre la inquilina d'un pis i les persones que l'hi haurien arrendat. Immediatament els agents es van apropar al lloc i van contactar amb les dues parts que es trobaven presents, la inquilina i els presumptes propietaris de l'immoble.

Els inquilins havien llogat el domicili feia tres setmanes i havien acordat un lloguer de 600 euros mensuals, amb despeses incloses, amb els suposats propietaris, als quals ja havien pagat els diners. Aquella tarda, els presumptes propietaris, un home i una dona, acompanyats per una tercera persona, una germana de l'home, s'havien presentat al domicili reclamant que els abonessin el pagament per avançat.

DapqQ5bWAAAWfOP

Davant la negativa dels llogaters, les persones que es feien passar per propietaris havien entrat a la força al domicili, donant una forta empenta a la inquilina i els havien amenaçat de fer-los fora a la força si no marxaven: van reconèixer que havien ocupat el pis i que per evitar que ells com a llogaters tinguessin problemes amb la llei havien de marxar de l'immoble.

Davant les evidències els agents van detenir els falsos propietaris com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili i per un delicte d'estafa i els van traslladar a comissaria. Els arrestats van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Redacció / Fotos: Google Maps-Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix