Detinguts tres homes per robatoris a Abrera i Collbató

Buscaven objectes fàcils de transportar i amb una sortida fàcil al mercat il·lícit com ara diners en efectiu, joies, roba i objectes electrònics

Tres homes, de nacionalitat xilena, de 38, 32 i 24 anys i veïns de Badalona i l’Hospitalet de Llobregat, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors de set robatoris amb força a interior de domicili als municipis d’Abrera, Castellbisbal, Collbató, Vallgorguina i Vilafranca del Penedès i per pertinença a grup criminal.

La investigació es va iniciar arran del coneixement de dos robatoris a interior de domicili en dues cases veïnes que es van produir el 9 d’abril en el municipi de Collbató. Els agents de la Unitat d’Investigació de Martorell van iniciar una investigació per tal d’identificar i detenir els autors d’aquest robatori. Els lladres havien forçat diverses portes, persianes i finestres del menjador i de la cuina i havien aconseguit endur-se diners en efectiu i joies. Els investigadors van comprovar que aquests lladres també haurien intentat cometre un robatori amb força a interior de domicili, el dia següent, en una casa del municipi de Vallgorguina (Vallès Oriental).

Dies després, els investigadors van confirmar que els lladres van aconseguir cometre dos nous robatoris en una casa de Collbató i en una casa de Castellbisbal (Vallès Occidental) i que ho havien intentat sense èxit dos dies abans en una casa al municipi d’Abrera.

La investigació conjunta va permetre identificar els possibles autors dels fets, un grup d’homes de nacionalitat xilena domiciliats a Badalona i a l’Hospitalet de Llobregat que formarien part d'un grup criminal especialitzat en aquest tipus de robatoris.

DbT9LhbXkAA8rhN

Finalment, els investigadors van realitzar un dispositiu per tal de detenir-los. Just després de cometre un nou robatori en un domicili de Vilafranca del Penedès i fugir del lloc en vehicle, els agents van aconseguir detenir els tres presumptes autors dels robatoris al peatge de Martorell.  El grup buscava objectes fàcils de transportar i amb una sortida fàcil al mercat il·lícit, com ara diners en efectiu, joies, roba i objectes electrònics.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutjat en funcions de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat va determinar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mosso d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix