Identificats la majoria dels implicats en la baralla de Cornellà

Imprimeix

Molts dels joves han fugit i estan en recerca i captura per la policia

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, ja s’han identificat bona part dels implicats en la baralla del passat 7 d’abril a Cornellà de Llobregat on dos grups de joves van protagonitzar una violenta baralla la matinada del dissabte 7 d’abril a Cornellà de Llobregat.

Tanmateix encara no han pogut ser localitzats i detinguts perquè la majoria han fugit i per la qual cosa es troben en recerca i captura per la policia. Concretament, el principal autor de les agressions amb arma blanca a un jove que es troba actualment ingressat a l’Hospital de Bellvitge amb pronòstic reservat ja ha estat identificat encara que es desconeix on es troba.

Captura de pantalla 2018 04 18 a las 20.11.38

La nostra publicació també ha pogut saber que el detingut la passada setmana, del grup dels ‘casuals’, és un jove de 19 anys i veí de Cornellà de Llobregat. Mentrestant, el noi ingressat a l’Hospital de Bellvitge evoluciona favorablement. Cal recordar que els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets. El cas continua sota secret de sumari del jutjat número 3 de Cornellà de Llobregat.  

Redacció / Fotos: Vídeo personal