Dos cornellanencs moren en accident de trànsit a Vallgorguina

Imprimeix

El tot terreny de les víctimes, de 79 i 80 anys, hauria perdut el control, caient per un desnivell de sis metres i quedant bolcat a la pista forestal

Dues persones van morir ahir diumenge 15 d’abril al migdia en la sortida de via d’un tot terreny a la C-61 a Vallgorguina (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) i l’ACN. L’avís del sinistre es va rebre a les 13.19 hores al punt quilomètric 13,5 de la C-61.

Segons les primeres informacions, el vehicle 4×4 hauria perdut el control, caient per un desnivell de sis metres i quedant bolcat a la pista forestal que va de Vallgorguina al Santuari del Corredor, paral·lela a la C-61. Com a conseqüència de l’accident van morir els dos ocupants del vehicle. El conductor, J. G. D., un home de 79 anys i veí de Cornellà de Llobregat, i la passatgera davantera, A. D. P., una dona de 80 anys i també veïna de Cornellà de Llobregat.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Redacció / Foto: CCMA