Un incendi en un pis a Sant Boi deixa dos ferits

Imprimeix

Com a mesura preventiva, s'han evacuat els veïns de la cinquena, la sisena i la setena planta

Segons informa l’ACN, un home i una dona han resultat ferits ahir dissabte a la tarda en un incendi que ha calcinat completament un habitatge d’un bloc set pisos situat al número 9 del carrer Frederic Mompou de Sant Boi de Llobregat. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc a les 19.05 hores i fins al lloc s’han desplaçat vuit dotacions que han donat l’incendi per controlat en poc més de mitja hora.

Daw2mqPWsAAl7li

Com a mesura preventiva, s’han evacuat els veïns de la cinquena planta, on hi ha el pis afectat per l’incendi, i les plantes superiors de l’edifici. El foc ha començat en una estufa de bioalcohol, per causes que s’estan investigant, i ha cremat completament el pis. Arran de l’incendi una dona ha tingut un atac de nervis i un home ha patit cremades de segon grau al 20% del cos, principalment a les cames. La veïna ha estat atesa ‘in situ’ pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’han desplaçat fins al lloc amb tres ambulàncies, i el veí ha estat evacuat a l’Hospital Vall d’Hebron.

A causa del fum les plantes superiors han quedat afectades i els tècnics hauran de determinar si l’estructura de l’edifici s’ha vist afectada per les flames. A quarts de nou del vespre els Bombers encara ventilaven l’immoble i remullaven els punts calents.

Redacció / Fotos: ACN-Bombers Generalitat