Apareix mort a Madrid un dels implicats en la baralla de Cornellà

Es tracta d’un noi de 21 anys i veí de la mateixa ciutat on van succeir els fets violents del passat dissabte

Segons informacions que han arribat a La Premsa del Baix, un dels implicats en la baralla que es va produir el passat dissabte 7 d’abril a la matinada a Cornellà de Llobregat entre dos grups de joves ha aparegut mort a Madrid. Es tracta d’un noi de 21 anys i veí de la mateixa localitat baixllobregatina on van passar els fets.

baralla 2 cornella

Cal recordar que el succés de les agressions del passat cap de setmana va tenir lloc pels volts de les 6 del matí a la carretera d’Esplugues, a l’alçada del número 246, on es va veure implicat un grup nombrós de persones. Els agents van rebre l’avís després que diversos testimonis alertessin dels aldarulls al telèfon d’emergències 112, però quan es van desplaçar fins al lloc de l’incident ja no hi quedava ningú. Tanmateix, els veïns van poder gravar imatges amb fort contingut violent. A les imatges se senten crits de "Boixos Nois" i es veuen uns grups d'homes amb pals i ampolles que s'agredeixen entre ells. Dues persones queden estirades a terra producte dels diferents cops violents que van ser objecte. Poc després, els Mossos d’Esquadra van rebre una trucada de l’Hospital de Viladecans per informar que tres joves havien anat al centre sanitari amb diferents contusions i un tall en l’abdomen causades per una baralla, segons fonts policials.

Actualment, els Mossos d'Esquadra estan investigant els dos fets. El cas continua sota secret de sumari del jutjat número 3 de Cornellà de Llobregat.  

 

Redacció / Fotos: Vídeos particulars

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix