Una violenta baralla a Cornellà deixa tres ferits

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra ja han identificat a diversos autors dels fets que van anar a l’Hospital de Viladecans

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla violenta multitudinària que hauria acabat amb tres persones ferides (dues més podrien estar hospitalitzades encara que sense confirmar) la matinada del passat dissabte a Cornellà de Llobregat.

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els fets van tenir lloc pels volts de les 6 del matí del dissabte a la carretera d’Esplugues, a l’alçada del número 246, i s’hi va veure implicat un grup nombrós de persones. Els agents van rebre l’avís després que diversos testimonis alertessin dels aldarulls al telèfon d’emergències 112, però quan es van desplaçar fins al lloc de l’incident ja no hi quedava ningú.

Tanmateix, els veïns van poder gravar imatges amb fort contingut violent. A les imatges se senten crits de "Boixos Nois" i es veuen uns grups d'homes amb pals i ampolles que s'agredeixen entre ells. Dues persones queden estirades a terra producte dels diferents cops violents que van ser objecte.

Poc després, els Mossos van rebre una trucada de l’Hospital de Viladecans per informar que tres joves havien anat al centre sanitari amb diferents contusions i un tall en l’abdomen causades per una baralla. Ara la policia autonòmica catalana investiga la possible vinculació entre els dos fets, però de moment només ha pogut identificar els tres ferits.

 

Segons informa el CCM, l'Ajuntament considera que els fets els van protagonitzar dues bandes de fora del municipi. Segons l'alcalde, uns eren aficionats radicals del Barça, i els altres, joves del barri de Ca n'Espinós de Gavà.

 

Redacció / Fotos/vídeo: Particulars