Dos morts i dos ferits en un accident de trànsit a Castellví de Rosanes

Un dels dos vehicles afectats va quedar atrapat sota un camió de gran tonatge a l'AP-7

Dues persones van morir i dues més van resultar ahir ferides de caràcter lleu, en un accident entre dos cotxes i un camió al quilòmetre 172 de l'AP-7, en el terme municipal Castellví de Rosanes. L'avís de l'accident es va rebre a les dues del migdia. Per causes que es desconeixen, han xocat dos vehicles que circulaven en sentit nord  i un d'ells va acabar a sota el camió.

A causa de l'impacte, han mort un home de 77 anys i una dona de 76 anys. A més, un home de 56 anys ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell i un altre de 37 anys ha resultat ferit lleu i ha estat donat d'alta 'in situ'.

Fins al lloc, s'hi va desplaçar una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos d'Esquadra.

Redacció / Fotos: Google Maps (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix