Detenen a Sant Boi un dels dos homes implicats en un tiroteig a Terrassa

Anava equipat amb una armilla antibales i duia a les mans una arma detonadora

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Sant Boi de Llobregat dos homes de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa i Montcada i Reixac implicats en una baralla que va tenir lloc a Terrassa en el decurs de la qual es va produir un tiroteig. Als arrestats se'ls investiga pels delictes de tinença il·lícita d'armes, amenaces, homicidi en grau de temptativa i maltractaments en l'àmbit de la llar.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 11 hores quan un home, protegit amb una armilla antibales, va realitzar diversos trets a la balconada d'un pis del barri de Sant Llorenç de Terrassa (Vallès Occidental). Des de la mateixa balconada, un altre individu va respondre l'agressor fent també us d'una arma de foc, sense que ningú resultés ferit. Tot seguit, l'agressor va fugir amb cotxe de Terrassa.

santboi tiroteig terrassa 2

Amb la informació facilitada per testimonis presencials dels fets, els agents dels Mossos d'Esquadra de Terrassa va establir un dispositiu per localitzar el vehicle i el fugitiu. El perímetre de recerca es va ampliar a tota l'àrea metropolitana, ja que la seva família vivia a Sant Boi de Llobregat. Per aquesta raó, la informació que els agents tenien del fugitiu es va difondre per totes les unitats policials.

Localització

Aproximadament una hora més tard, al voltant de les 12 de migdia, agents de la Policia Local de Sant Boi del Llobregat van localitzar el cotxe i van detenir un dels agressors. L'home anava equipat amb una armilla antibales i duia a les mans una arma detonadora.

Va ser a les 18.30 hores, quan els agents de la Unitat d'Investigació de Terrassa van detenir el segon home implicat en els fets.

La investigació continua oberta per tal d'escatir les causes del fet, tot i que pot estar relacionat amb una baralla vinculada a la violència de gènere que havia succeït el dia anterior. Els dos detinguts han passat avui a disposició judicial i el jutge a decretat  presó provisional per un dels homes i llibertat amb càrrecs pel detingut que va respondre als trets.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix