Dos Mossos salven la vida d’una dona mentre feia esport a Cornellà

Imprimeix

L’afectada, que va voler agrair la intervenció policial visitant l’ABP, va patir una parada cardiorespiratòria mentre realitzava una activitat física dirigida en un centre esportiu del municipi

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cornellà de Llobregat van rebre ahir la visita d'una dona, veïna del municipi, que els volia agrair una actuació policial que va permetre salvar-li la vida.

Els fets van succeir al mes d'octubre del 2017, cap a les 19 hores, quan els agents van ser requerits en un centre esportiu del municipi perquè una dona havia sofert una parada cardiorespiratòria mentre realitzava una activitat física dirigida. Els dos Mossos van aconseguir reanimar la dona amb maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada del Servei d'Emergències Mèdiques que finalment la va traslladar a l'hospital de Bellvitge.

La dona va voler agrair personalment als agents que li van salvar la vida i ahir dimecres els va poder conèixer a les dependències policials (Àrea Bàsica Policial –ABP-).

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra