Detenen un aficionat per dues agressions violentes a l’estadi de l’Espanyol

Imprimeix

Els fets es va produir en acabar un partit de futbol entre el conjunt blanc-i-blau i el Vila-real

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor de dos delictes de lesions i un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques

El 18 de febrer de 2018, a la finalització del partit de futbol RCD Espanyol-Villarreal a l’estadi Cornellà-El Prat, la persona detinguda va increpar i agredir dues persones. En un primer moment es va enfrontar amb una de les víctimes, una persona d’edat avançada a la qual va agredir. Posteriorment, es va tornar a enfrontar en un altre punt de l’estadi a l’altra víctima, causant-li un tal a la cella. 

De les gestions d’investigació realitzades es va comprovar que les lesions que van patir les víctimes eren de certa consideració. Així mateix, es va constatar que la motivació de les agressions s’encabeixen en un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques. L’home va passar a disposició al jutjat de guàrdia, quedant en llibertat posteriorment. 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra