Agredeixen un home que es manifestava contra els Tres Tombs de Molins

Imprimeix

Durant la festa també es va produir un atropellament d’una dona i manifestacions franquistes d’un participant

Els intents de l’Ajuntament de Molins de Rei de calmar els ànims entre participants dels Tres Tombs i la plataforma Prou Tracció a Sang, que va convocar una acció de protesta contra l’ús dels cavalls, no van tenir el suport esperat. La festa va transcórrer amb incidents de tot tipus.

trestombs agressio

Agressió

Durant la seva celebració dels Tres Tombs, un dels participants es va dirigir cap a un home que participava de la protesta i li va clavar un mastegot trencant-li les ulleres (veure video). Segons la plataforma, “era una persona que moments abans havia insultat a dones amb paraules degradants”. Després de ser atès al CAP, la persona agredida va presentar denúncia als Mossos d’Esquadra. Finalment, l’autor de l’agressió va ser identificat per la policia. Cal recordar que és el segon cop que passa un succés d’aquest tipus darant la celebració de la festa.

agressio tres molins

Enguany l’organització havia canviat el recorregut per garantir el bon tracte als animals que participen en la desfilada de carruatges, segons fonts de l’Ajuntament. A més, es va organitzar una visita per ensenyar la preparació de la festa als mitjans de comunicació. Així, abans de l’inici de l’activitat, es va tenir l’oportunitat de poder veure l’interior dels carruatges i conèixer detalls de la tradició.

Atropellament i Franco

D’altra banda, una dona va resultar ferida en caure del cavall i tot seguit les rodes d’un carro li van passar per sobre la cama (veure video). L’assistència sanitària va actuar ràpidament.

dona cau.cavall

D’altra banda, un altre dels participants en els Tres Tombs es va dirigir als manifestants que protestaven contra l’ús dels cavalls dient “tendría que volver Franco” davant la sorpresa de les persones presents (veure video).

Redacció / Fotos: Prou Tracció a Sang