Simula un robatori en el seu establiment i per estafa a Abrera

Imprimeix

La dona, detinguda pels Mossos, va anar primer a dependències de la Policia Local on va canviar la versió dels fets en assabentar-se que normalment les companyies asseguradores no cobreixen els furts

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir una dona espanyola, de 53 anys i veïna d’Abrera, com a presumpta autora d’un delicte de simulació de delictes i per un delicte d’estafa.

El 15 de novembre del 2017 la dependenta d’una botiga va denunciar un robatori amb violència, que hauria ocorregut el dia anterior, en el seu establiment al municipi  d’Abrera. La dona va manifestar en seu policial que dues persones l’haurien intimidat amb un objecte i li haurien demanat la recaptació de la botiga.

Posteriorment, els agents de la Unitat d’Investigació van tenir coneixement, ja que la Policia Local d’Abrera els va alertar immediatament, que la dona hauria visitat, el mateix 15 de novembre, les seves dependències per tal de denunciar un furt al seu establiment, manifestant que li havien sostret 500 euros i que no havia vist els autors.

L’agent de la recepció de la Policia Local la va informar que aquests fets habitualment no són coberts per les pòlisses d’assegurances. Una vegada a l’interior de la comissaria va canviar la versió i va informar que havia estat víctima d’un robatori amb violència i intimidació a l’establiment, motiu pel qual l’agent la va derivar a dependències dels Mossos d’Esquadra, ja que es tracta d’una tipologia delictiva d’instrucció directa de la Unitat d’Investigació del Cos de Mossos d’Esquadra.

Cobra 560 euros

Així mateix, els investigadors es van posar en contacte amb l’asseguradora que va informar que la persona denunciant havia cobrat 560 euros de la companyia. Finalment els agents van detenir a la denunciant com autora d’un delicte de simulació de delictes i per un delicte d’estafa. La dona va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l’espera que la citi el jutge.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra