Presó per a un atracador d’establiments comercials de Viladecans

Imprimeix

Agents de la Policia Local van detenir-lo quan acabava de realitzar un robatori amb un ganivet de grans dimensions en una botiga d'alimentació

 

Els Mossos d'Esquadra van resoldre quatre robatoris violents amb arma blanca, els dies 1 i 2 de febrer, a establiments comercials del municipi de Viladecans. La detenció del presumpte autor dels robatoris, un home espanyol, de 37 anys, i veí del mateix municipi, la van realitzar agents de la Policial Local de Viladecans, el diumenge 4 de febrer, en el moment que acabava de realitzar un robatori amb violència en una botiga d'alimentació d’aquesta població baixllobregatina.

Els fets van succeir, cap a les 10 hores del matí, quan l'establiment estava obert al públic, i un individu amb la caputxa de la dessuadora posada va entrar al local i va amenaçar a la treballadora amb un ganivet de grans dimensions. L'home, que va donar diverses empentes a la dependenta, va aconseguir, amb gran agressivitat, sostreure el diners de la caixa enregistradora i marxar del lloc.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, les patrulles del municipi van iniciar una recerca per la zona. Minuts més tard, una patrulla de la Policia Local de Viladecans va localitzar el presumpte autor i el va detenir.  En el moment de la seva detenció, l'home portava els diners i blisters de monedes que acabava de robar.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Gavà es va fer càrrec de la instrucció d'aquest fet. Gràcies a la tasca dels investigadors es va aconseguir  resoldre tres robatoris amb violència i intimidació més de les mateixes característiques que havien succeït en els darrers dies a la població de Viladecans. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar  el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra