Detingut per simulació de delictes en denunciar dues vegades el robatori

Imprimeix

L’home, veí de Sant Andreu de la Barca, també va cometre un delicte d’estafa perquè ja havia cobrat de les asseguradores en tres ocasions el valor dels objectes denunciats com a sostrets

Un home de nacionalitat espanyola, de 32 anys i veí de Sant Andreu de la Barca, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte i estafa.

La investigació es va iniciar el 23 de novembre de 2017 quan un home va denunciar haver estat víctima d’un robatori amb violència i intimidació a la via pública a Sant Andreu de la Barca. Poc després, els investigadors van esbrinar que, entre els objectes presumptament sostrets el 23 de novembre hi havia, entre d’altres, una tauleta electrònica i un rellotge que el mateix denunciat ja havia denunciat com a sostrets en dos robatoris previs, un robatori violent a Sant Andreu de la Barca i un furt a l’estació de Sants, tots dos el 2015. Les gestions realitzades amb les companyies asseguradores van demostrar que ja havien indemnitzat la víctima en dues ocasions, és a dir, totes les vegades que havia denunciat els robatoris.

Amb tots aquests indicis, els investigadors van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte i estafa. Els detingut serà citat en breu en seu judicial.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans