Detingut per robar a l'aeroport a una esportista olímpica francesa

L’home, veí de Cornellà, va sostreure una bossa de mà on hi havia els patins i una medalla de bronze del campionat europeu de patinatge de velocitat

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 80 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cornellà de Llobregat, i van denunciar una dona de 61 anys, de nacionalitat costa-riquenya i veïna de Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els fets es remunten al passat 15 de gener, quan una esportista va denunciar als Mossos que li havien pres una bossa de mà en un dels restaurants de menjar ràpid de l'Aeroport del Barcelona-El Prat.

377846 944 629

La víctima va perdre uns minuts de vista la bossa, moment que els lladres van aprofitar per emportar-se-la. A l’interior portava uns patins de competició valorats en 3.000 €, un ordinador portàtil valorat en 2.000 € i altres efectes personals. Entre ells, destaca una medalla de bronze del campionat europeu de patinatge de velocitat en pista curta del 2018, celebrat fa unes setmanes a la ciutat alemanya de Dresden.

El mateix dia dels fets una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va localitzar, en una paperera de Plaça Espanya, la bossa sostreta amb els patins i altres efectes personals de la víctima. Els policies es van posar en contacte amb l’esportista i li van lliurar el material recuperat.

Els Mossos van iniciar una investigació i, després d'analitzar les càmeres de seguretat i altres indicis, van aconseguir identificar els autors. Ahir divendres, els investigadors van detenir a l'autor del furt i van recuperar la medalla sostreta, la qual serà retornada a la seva propietària. També ha estat denunciada una dona que va participar en el furt, que a l'igual que l'arrestat té antecedents relacionats amb delictes contra el patrimoni.

El detingut ha quedat en llibertat pendent de ser citat a declarar davant de jutge com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix