Presó per a tres dels detinguts per la mort d'una dona a Begues

Els arrestats, de nacionalitat espanyola, es van acollir al dret a no declarar

El jutjat d'instrucció número 6 de Gavà ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per a tres dels quatre detinguts per la mort violenta d'una dona a Begues a finals de desembre. La magistrada ha rebut aquest divendres els tres detinguts, que s'han acollit al dret a no declarar. La causa està oberta per homicidi o assassinat, delicte que es concretarà a mesura que avanci la instrucció, segons han assenyalat fonts judicials.

Cal recordar que els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat quatre persones relacionades amb la mort d'aquesta dona, que va ser trobada calcinada el 28 de desembre en un camí de terra de Begues. Un dels quatre detinguts va quedar en llibertat aquest dimecres pendent de ser citat a declarar.

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial Metropolitana Sud va iniciar una investigació per identificar la víctima, que anava indocumentada i l'estat en què es trobava el cos no ho permetia, i aclarir les circumstàncies de la mort. Dies després de la localització del cos, agents de la policia científica van determinar que la persona morta era una dona de nacionalitat espanyola de 34 anys.

Fruit de la investigació els Mossos d'Esquadra van identificar quatre persones pròximes a l'entorn de la víctima que haurien participat en l'homicidi. Els investigadors van establir un dispositiu aquest dimarts que va permetre detenir dos homes i una dona a l'Hospitalet de Llobregat i un altre home a Vilanova i la Geltrú. Tots són de nacionalitat espanyola, d'entre 43 i 31 anys i amb antecedents policials.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
155

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix