Un mort i un intoxicat greu en un incendi d'un habitatge a Martorell

Imprimeix

El tràgic succés ha passat aquesta matinada i ha cremat el menjador mentre que el fum ha afectat la resta de l’immoble

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi d’habitatge a Martorell, al número 4 del carrer Lluís Requesens, en el qual una dona ha perdut la vida i un home ha resultat intoxicat greu.

L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 02.47 hores, ha cremat el menjador i el fum ha afectat la resta d’immoble. En el moment de l’incendi, hi havia un matrimoni en aquest pis. Una dona de 78 anys, que estava inconscient, finalment ha perdut la vida i un home de 80 anys, amb intoxicació greu, que ha estat evacuat amb ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. A causa d’aquest incendi, no ha calgut desallotjar preventivament a la resta de veïns, ni tampoc hi ha hagut més persones afectades.

En les tasques d’extinció han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han donat per controlat l’incendi a les 03.15 hores. També han treballat tres unitats del SEM i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i dels tràmits judicials pertinents.

Redacció / Foto: Arxiu