Detingut un comercial per falsificar contractes de serveis de seguretat

L'arrestat, veí de Sant Andreu de la Barca, falsificava la signatura i així contractava serveis amb l'empresa, ubicada a Esparreguera, que els clients no havien demanat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir un home de 47anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Andreu de la Barca, com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de document mercantil.

Els investigadors van tenir coneixement dels fets el febrer de 2017 quan una víctima va denunciar que l'empresa de seguretat que tenia contractada del seu comerç, ubicat a Esparreguera, li cobrava per uns serveis que ella no havia contractat i, que una vegada comprovats els corresponents contractes d'aquests serveis, havien detectat que algú havia falsificat la seva signatura.

La col·laboració des de l'inici de l'empresa de seguretat per a la qual treballava el comercial va permetre localitzar l'origen de la falsificació i identificar el comercial que havia signat de manera fraudulenta el contracte de serveis. Cal destacar que, si bé el comercial finalment detingut no obtenia un benefici econòmic directe amb les contractacions que falsificava, sí aconseguia el nombre de contractes exigit per la seva delegació i eludir així les penalitzacions econòmiques que fixa l'empresa de seguretat per a aquells que no arriben a un mínim de contractacions.

Arran dels fets denunciats i de la plena identificació de l'autor els investigadors van detenir el comercial per un delicte de falsificació de document mercantil. Els investigadors treballen ara en la possibilitat de localitzar més víctimes atès que no es descarta que el nombre d'afectats sigui significativament més alt. El detingut serà citat en breu en seu judicial.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix