Una torre elèctrica podria haver causat el foc de Castelldefels

Segons els Agents Rurals perd força les hipòtesis que apuntaven a un coet o a residus urbans com a origen de les flames

Els Agents Rurals han acotat la investigació de l'incendi que va haver el passat dia 1 de gener al Poal de Castelldefels, i la seva hipòtesi principal senyala que les flames les hauria provocat una torre elèctrica. Fonts del cos han confirmat a l'ACN que ha perdut força la possibilitat que el foc el causés l'espurna d'un coet o l'encesa d'algun residu urbà, que eren les altres dues hipòtesis que es van plantejar en un primer moment.

Els Agents Rurals han descartat aquests elements tenint en compte el punt d'origen del foc i la trajectòria de les flames, mentre la investigació continua oberta per concretar per quin motiu la torre elèctrica hauria provocat l'incendi. Els Bombers de la Generalitat i Agents de Defensa Forestal van extingir el foc el dia 2, l'endemà que comencés, i van concloure que les flames havien cremat finalment un total de 6,8 hectàrees de vegetació.

Redacció / Foto: Punt Avui

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix