Presó per a dos atracadors de sales de joc i apostes

Imprimeix

Són veïns de Castelldefels i van ser detinguts in fraganti a Viladecans

Dos homes de nacionalitat espanyola, tots dos de 42 anys i veïns de Castelldefels, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es van produir la nit de dijous 28 de desembre quan agents de la Unitat d'Investigació de Gavà duien a terme un dispositiu policial iniciat fa dues setmanes, que tenia com a objectiu la detenció dels autors de diversos atracaments que s'havien comès a sales de joc i apostes de Castelldefels, Barcelona i Viladecans en els dos darrers mesos.

Pels volts de les 22.30 hores, els agents van observar com un home vigilava l'accés principal d'una sala d'apostes de Viladecans, poc després va arribar un segon home amb una arma de foca les mans i el rostre cobert amb un passamuntanyes amb la clara intenció d'accedir al local i de realitzar un robatori, intimidant treballadors i clients. Va ser aleshores quan els agents van detenir els dos atracadors.

A banda d'aquests fets pels quals van ser detinguts, als arrestats se'ls investiga per un total de 10 robatoris violents a establiments de la mateixa tipologia, quatre a Castelldefels, tres a Viladecans i tres més a Barcelona.

Els atracadors sempre actuaven amb el rostre cobert i amenaçaven amb armes de foc els treballadors dels centres d'apostes d'on s'emportaven importants quantitats de diners en metàl·lic.

Els dos detinguts, amb 37 antecedents per delictes patrimonials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó dels dos arrestats.

 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra