Detingudes dues passatgeres en l'Aeroport amb 17 kg de cocaïna

Imprimeix

Intentaven entrar a Espanya amb la droga amagada en els seus abrics

 

Efectius del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil de l'Aeroport Barcelona-el Prat i l'Agència Tributària, van detenir a dues germanes de nacionalitat peruana, de 38 i 30 anys d'edat respectivament, quan intentaven entrar a Espanya amb més de 17 kg de cocaïna.

Les passatgeres, que van ser interceptades en la T-1 de l'aeroport, havien arribat a Barcelona en un vol procedent de Lima (Perú) i transportaven la droga distribuïda en els equipatges d'ambdues, embolicada en paquets i amagada en el doble fons d'uns abrics, tractant de sortejar el control fiscal dels agents i consumar el seu accés a Espanya amb aquesta quantitat d'estupefaent.

FOTO 2

‘Després d'analitzar amb reactius la substància que es trobava a l'interior dels paquets, un total de 17.389 kg, va donar resultat positiu en cocaïna, motiu pel qual les dones van ser detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Les diligències juntament amb les detingudes van ser posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil