Intervinguts 71 quilograms de Khat en l'Aeroport de Barcelona–El Prat

Imprimeix

La Guàrdia Civil va detenir un home britànic i una ciutadana holandesa

 

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària van intervenir el passat dia 7 de desembre en l'Aeroport de Barcelona-El Prat 71 quilograms de khat i van detenir a dos passatgers, un ciutadà britànic de 28 anys d'edat i una ciutadana holandesa de 46 anys, als qui se'ls imputa la presumpta comissió d'un delicte contra la salut pública.

3

1

Arran d'informacions facilitades per autoritats duaneres comunitàries, els agents encarregats del control fiscal van interceptar a dues persones que havien arribat a la ciutat Comtal en vols procedents de Nairobi, atès que poguessin transportar algun tipus de substància o efecte il·legal. Després de realitzar un reconeixement dels seus equipatges i dels propis passatgers es va comprovar que a l'interior de les seves maletes s'ocultaven uns paquets en els quals es van descobrir 71 quilograms de la droga denominada khat.

L'home de nacionalitat britànica transportava 34’13 kg i la dona holandesa 36’885 kg. El Jutjat d'Instrucció nº 4 dels del Prat de Llobregat s’ha fet fer càrrec del cas. 

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil