Intervinguts 71 quilograms de Khat en l'Aeroport de Barcelona–El Prat

La Guàrdia Civil va detenir un home britànic i una ciutadana holandesa

 

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària van intervenir el passat dia 7 de desembre en l'Aeroport de Barcelona-El Prat 71 quilograms de khat i van detenir a dos passatgers, un ciutadà britànic de 28 anys d'edat i una ciutadana holandesa de 46 anys, als qui se'ls imputa la presumpta comissió d'un delicte contra la salut pública.

3

1

Arran d'informacions facilitades per autoritats duaneres comunitàries, els agents encarregats del control fiscal van interceptar a dues persones que havien arribat a la ciutat Comtal en vols procedents de Nairobi, atès que poguessin transportar algun tipus de substància o efecte il·legal. Després de realitzar un reconeixement dels seus equipatges i dels propis passatgers es va comprovar que a l'interior de les seves maletes s'ocultaven uns paquets en els quals es van descobrir 71 quilograms de la droga denominada khat.

L'home de nacionalitat britànica transportava 34’13 kg i la dona holandesa 36’885 kg. El Jutjat d'Instrucció nº 4 dels del Prat de Llobregat s’ha fet fer càrrec del cas. 

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix