Detenen a Girona tres lladres per robar en un despatx

Un d’ells és veí de Sant Climent de Llobregat i també va participar en l’intent d’entrada en set pisos

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Girona tres homes d'entre 37 i 45 anys veïns de Cerdanyola del Vallès, Barcelona i Sant Climent de Llobregat com a presumptes autors d'un robatori amb força en un despatx de la ciutat i d'intentar-ho en set pisos d'un mateix bloc.

La policia els va enxampar el 8 de desembre passat després de rebre l'avís d'una alarma d'un pis de Girona. En arribar, els agents van veure els tres homes que fugien corrents del lloc. Els van aconseguir aturar i, durant l'escorcoll, van veure que duien guants, lots i eines amagades entre la roba. Seguidament, la policia va inspeccionar el bloc de pisos i van constatar que els lladres havien forçat l'entrada de set domicilis sense haver pogut accedir a l'interior.

mossos esquadra

A pocs metres del bloc de pisos, els agents van localitzar un dels vehicles que duien els lladres. A l'interior del cotxe van localitzar diversos ordinadors, roba, diners en efectiu i diverses eines que podrien haver utilitzat per cometre els fets. Entre els objectes recuperats n'hi havia alguns que s'havien sostret aquell mateix dia en un despatx d'un altre carrer de Girona. El material es va lliurar als propietaris a qui havien robat. Per tot plegat, els Mossos van detenir els homes com a presumptes autors de vuit delictes contra la propietat.

Els detinguts, que tenien diversos antecedents, van passar el dia 11 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va ordenar la seva llibertat.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix