Detingut in fraganti per fer una estrebada a una dona a Abrera

Imprimeix

La víctima és una dona de 73 anys a la qual els agents van poder retornar els diners sostrets

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir un home de nacionalitat marroquina, de 28 anys i veí d'Esparreguera, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació al municipi d'Abrera.

Els fets van succeir cap a les 21.00 h quan un home va fer una estrebada de la bossa de mà a una dona d'edat avançada a la via pública. Les patrulles van rebre ràpidament l'avís del robatori violent i van fer recerca per la zona fins que molt poc després van localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. L'home es trobava a la parada d'un autobús propera al lloc del robatori violent, barrejat amb la resta de persones que en aquell moment esperaven el transport col·lectiu, però la descripció facilitada pels diferents testimonis del robatori va ser cabdal per localitzar-lo.

Durant l'escorcoll policial els agents li van trobar a sobre els diners en metàl·lic que portava la víctima dins la bossa sostreta i el van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els diners sostrets van poder ser retornats a la seva legítima propietària. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Arxiu