Una onada d’incendis afecten diverses localitats del Baix Llobregat

Imprimeix

El més greu es va produir a Olesa de Montserrat amb un ferit greu i tres de menys consideració

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi en un pis de la Plaça Catalunya, número 7, a Olesa de Montserrat. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers (4 camions, l’autoescala i un vehicle lleuger de comandament) que van comprovar que es tractava d’un immoble de planta baixa i dos pisos, amb un habitatge d’uns 70 m2 per planta. L’incendi, que no va causar danys estructurals, va cremar totalment l’habitació del pis de la segona planta que va quedar totalment afectat pel fum.

Un home de 62 anys va resultar ferit de gravetat amb cremades de segon grau a la cara i a les mans i va ser evacuat pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que va desplaçar 4 ambulàncies, a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Un altre home de 64 anys, menys greu, va ser evacuat a l’Hospital de Martorell, i dos policies locals de 45 i 28 anys, van ser evacuats en estat menys greu a l’Hospital Moisès Broggi. Al lloc també es van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra.

Altres successos

Un incendi a la cuina d’un pis de Sant Boi de Llobregat va afectar dues persones que van resultar intoxicades pel fum, per la qual cosa van ser evacuades pel SEM al Parc Sanitari de Sant Boi Hi van treballar dues dotacions de Bombers de la Generalitat.

Ahir també es va produir un incendi en una casa de fusta a Vallirana que s’hauria originat a la llar de foc. L’habitatge va cremar totalment i cap persona va resultar ferida. Hi van treballar sis dotacions de Bombers de la Generalitat.

vallirana incendi

I d’altra banda, una persona va resultar intoxicada per inhalació de fum a Castelldefels per un incendi d’una fregidora que va cremar també la campana extractora afectant la cuina. Tres dotacions de Bombers de la Generalitat van poder extingir l’incendi i el SEM va traslladar una dona de 59 anys a l’Hospital de Viladecans.


Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat