Extinguit l’incendi de la planta de reciclatge de Sant Feliu de Llobregat

El foc es va produir en un recinte d'uns 8.000 metres quadrats, dels quals la superfície afectada ha estat uns 2.500

L'incendi que des de dimecres a la matinada afectava una planta de recuperació de plàstic i cartó de Sant Feliu de Llobregat va quedar extingit cap a dos quarts de set de la tarda d’ahir dijous, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El cos d'emergència va treballar nit i dia des de l'inici del succés per controlar les flames i evitar revifades. Ahir, els efectius van seguir remullant la zona i van anar retirant el material que quedava al fons de la planta, una tasca complicada per l'afectació de l'estructura. En aquest punt és on va cedir la coberta.

santfeliu incendi apagat 2

L'incendi, que va començar dimecres a la matinada, es va produir en un recinte d'uns 8.000 metres quadrats, dels quals la superfície afectada són uns 2.500 d'una nau central.

santfeliu incendi apagat

 La nau va col·lapsar parcialment i els efectius van haver de prendre moltes precaucions per treballar-hi a dins. Treien les restes cremant a l'exterior i amb màquina pròpia de l'empresa les removien i les transportaven a un descampat facilitat per l'Ajuntament per acabar d'extingir-les, ja que a la nau no hi havia espai físic per fer aquestes tasques.

 

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix