Tres detinguts pel robatori amb violència a una dona a Castelldefels

La víctima, una dona d’edat avançada que hauria fet un reintegrament minuts abans en una sucursal bancària, va rebre una empenta i un fort cop al cap just en el moment que entrava a la porta de la finca

Dues dones i un home colombians, de 24, 26 i 32 anys i veïns de Barcelona, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local del Grup de Delinqüència Urbana de Castelldefels com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i d’unes lesions al municipi baixllobregatí.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 14 hores, quan les patrulles van rebre un avís que una senyora d’edat avançada hauria patit un robatori amb violència i intimidació al portal de casa seva al municipi de Castelldefels.

Immediatament els agents es van apropar al lloc i van contactar amb la víctima, una dona de 78 anys que, moments abans, hauria realitzat un reintegrament de 7.000 euros en una sucursal bancària i just en el moment d’entrar a la seva finca hauria rebut una empenta, un fort cop al cap i li haurien arrencat la bossa de mà amb tots els diners al seu interior. La dona va ser assistida al lloc per un indicatiu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) qui finalment va traslladar-la a l’hospital.

Gràcies a la informació i la descripció acurada proporcionada pels testimonis que haurien vist als autors dels fets, dues noies i un home, fugir del lloc amb un turisme, la resta d’agents van realitzar una recerca per la zona.

Minuts més tard una patrulla va localitzar dues noies, que coincidien plenament amb la descripció dels autors dels fets, caminant ràpidament i mirant cap enrere tota l’estona. Els agents, que van realitzar un seguiment de forma discreta, van observar com les joves coincidien amb un altre noi i tots plegats entraven en un restaurant proper.

Seguidament, i amb el recolzament de diverses patrulles, van entrar a l’establiment i van identificar i escorcollar els tres joves. Els agents van observar una bossa que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima i al seu interior van localitzar la documentació personal i bancària a nom de la víctima. Així mateix, van localitzar a l’interior d’una faixa un sobre de paper amb una gran quantitat de diners al seu interior, concretament 7.000 euros. Davant les evidències els agents els van detenir com a presumptes autors del robatori.

Els detinguts, amb un total de vuit antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Gavà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix