Un ciclista mor atropellat per un vehicle a Gavà

L’home, de 74 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat, anava circulant tot sol per la C-31

Un ciclista va morir ahir al matí atropellat per un turisme a la C-31, al terme de Gavà. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit els Mossos d'Esquadra va rebre l'avís de l'accident a les 9.32 del matí. El ciclista circulava tot sol per la C-31, en sentit Tarragona, quan, per causes que s'estan investigant, va ser atropellat mortalment pel turisme, al quilòmetre 184,1 de la via. Com a conseqüència el ciclista, L.B.C, de 74 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, va resultar mort i el conductor del turisme va sortir il·lès.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la circulació es va haver de tallar momentàniament, poc després es va obrir un carril al trànsit i a les 11.50 h es va normalitzar la circulació.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix