Detingut a Sant Esteve un home per agressió a un guàrdia civil l’1-0

El mateix dia ja van ser detingudes al municipi altres dues persones, una d'elles per donar una puntada en el cap a un altre agent, i una altra per intentar atropellar amb una moto a un agent

La Guàrdia Civil va detenir en la tarda d'ahir a un home de 22 anys d'edat, com a presumpte autor dels delictes d'atemptat contra agent de l'autoritat i resistència, desobediència i amenaces. Es tracta de la persona que va propinar una puntada en el cap a un guàrdia civil el passat dia un d'octubre a Sant Esteve de Sesrovires, de la qual és veí el detingut.

Els fets van tenir lloc el dia un a la tarda, quan components del Grup de Reserva i Seguretat nº 2 de Sevilla procedien a la detenció d'una persona que també acabava de propinar una puntada a un altre guàrdia civil que havia caigut al sòl. En aquest moment es va aproximar aquest individu i sense intervenir paraula va propinar una forta puntada a un dels guàrdies civils que es trobaven detenint a l'altra persona, fugint a continuació.

Captura de pantalla 2017 10 19 a las 11.08.56

Després de les múltiples gestions i la recerca duta a terme en l'esmentada localitat, es va aconseguir identificar plenament i localitzar a l'agressor, que va ser detingut en el dia d'ahir. D'aquesta forma, són ja tres els detinguts per agressions o intents d'agressió a diferents guàrdies civils en els esdeveniments que van tenir lloc el passat dia un en Sant Esteve de Sesrovires.

El primer d'ells va ser un home de 24 anys d'edat, presumpte autor de la primera agressió en el cap anteriorment citat, qui va aprofitar que un guàrdia civil que participava en el dispositiu va caure al sòl, per aproximar-se i propinar-li una puntada en la part posterior del cap. A continuació va intentar fugir i va ser detingut per altres agents.

L'altra detenció va tenir lloc també el dia un en la mateixa localitat quan es retirava el dispositiu establert per la Guàrdia Civil per impedir la votació. En aquest moment un home de 25 anys d'edat, que havia participat activament en els fets abans descrits, va intentar atropellar a diversos agents que es disposaven a retirar el dispositiu. A continuació va caure de la moto i va ser detingut pels agents, no sense abans forcejar amb ells i intentar arrabassar la pistola d'un d'ells.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix