Els Mossos detenen 10 persones en una operació contra el tràfic de drogues

Es van comissar unes 1.500 plantes de marihuana en diverses poblacions de Ponent i també a Viladecans

Els Mossos d’Esquadra va dur a terme ahir dimecres una operació policial contra el tràfic de drogues. Concretament, van detenir una desena de persones i van comissar fins a 1.500 plantes de marihuana, segons ha pogut saber l’ACN.

La majoria de les detencions i els comisos van tenir lloc en una granja de la partida Femosa, entre Lleida i Albatàrrec (Segrià), que estava llogada i habilitada per al cultiu de la marihuana. Comptava amb tota la instal·lació necessària pel cultiu d’aquestes plantes, com el reg, la instal·lació elèctrica d’il·luminació i un transformador. En aquesta granja es van detenir set persones, la majoria d’elles de nacionalitat vietnamita, que treballaven en la plantació i s’hi han comissat 1.300 plantes ja crescudes i preparades per recollir.

Els Mossos han fet com a mínim tres detencions més així com comisos de més plantes de marihuana a Rosselló, i Torrefarrera, al Segrià; a Balaguer, a Lleida ciutat i també a Viladecans. Està previst que els detinguts passin entre demà dijous i divendres a disposició judicial. L’operació segueix oberta i no es descarten més detencions, ja que està previst fer més registres els pròxims dies.

 Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix