Detingut per provocar un accident amb quatre vehicles

Imprimeix

El vehicle que conduïa va col·lidir amb altres vehicles que es trobaven aturats en una retenció a la C-32 a Viladecans i el seu conductor es va negar a fer-se la prova d’alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir un home de 26 anys, nacionalitat georgiana i veí de Barcelona, al terme municipal de Viladecans, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident quan conduïa begut i per negar-se a fer la prova de detecció alcohòlica.

Els fets van tenir lloc el mateix dia cap a les 22.10 hores quan es va produir un accident a la C-32, punt quilomètric 50,5, va ser un encalç entre el turisme que conduïa el finalment detingut i el darrer vehicle d’una retenció que hi havia a la via. A conseqüència de l’encalç el vehicle que estava aturat va sortir projectat i va colpejar un tercer i quart vehicles que tenia davant, produint-se l’accident múltiple.

accieent vila georgia 2

Desplaçats fins al lloc de l’accident, els agents de trànsit van observar que el conductor del vehicle que havia provocat l’accident presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques. El conductor no va ser capaç de fer les proves d’alcoholèmia motiu pel qual els mossos de trànsit el van detenir per dos delictes, un per conduir sota els efectes de l’alcohol amb resultat d’accident múltiple de trànsit i l’altre per negar-se a fer la prova de detecció alcohòlica.  El conductor detingut serà citat properament per l’autoritat judicial dels jutjats de Gavà.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra