Tres detinguts per un robatori amb violència a l'AP-7

La Guàrdia Civil va identificar a dos com a veïns del Prat i Cornellà de Llobregat respectivament

Dues dones i un home, d'entre 24 i 47 anys, veïns del Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Constantí han estat detinguts per la Guàrdia Civil com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i contra la seguretat del trànsit a l'AP-7, a Burriana (País Valencià).

A l'home li figurava una ordre de cerca i captura d'un jutjat del Prat i una altra d'esbrinament de domicili del Jutjat Penal de Reus. La Guàrdia Civil va interceptar el vehicle després d'observar unes maniobres sospitoses. Els detinguts haurien sostret, utilitzant la força, diners en efectiu i tres telèfons mòbils d'alta gamma a l'àrea de servei de La Plana. Les diligències han estat entregades al Jutjat de Guàrdia d'Instrucció número 3 de Vila-real.

laplana

Els agents van observar un vehicle sospitós que, quan van procedir a identificar-lo, va fugir a gran velocitat. La Guàrdia Civil va fer un seguiment del cotxe des de l'àrea de servei de la Plana en sentit València fins al peatge de Moncofar. Van observar que el turisme va apagar les llums i que va canviar de sentit, cap a Barcelona, després de fer un moviment brusc -sortint pel carril de desacceleració del peatge i saltant la vorera. Els agents van advertir els ocupants que aturessin el cotxe durant diversos quilòmetres amb senyals acústics i lluminosos, que els detinguts van ignorar.

Finalment, els agents van interceptar el turisme. Mentre identificaven als ocupants del cotxe, els agents van saber que a l'àrea de descans de La Plana s'havia produït un robatori amb violència, en què, amb l'ús de la força, s'havia sostret una bossa de l'interior d'un cotxe amb tres telèfons d'alta gamma i diners en efectiu. Després de comprovar que els trets físics dels ocupants i el vehicle utilitzat corresponien amb el que havia estat interceptat, les tres persones van ser detingudes.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
147

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix