Controlat l’incendi a l’empresa Química Fácil de Cervelló

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van desallotjar de manera prventiva els treballadors de les naus més properes a l’incendi

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat cap a tres quarts de quatre de la tarda l’incendi que des del matí ha afectat l’empresa Química Fácil de productes de neteja a Cervelló. Tretze dotacions terrestres dels Bombers treballen en les tasques d’extinció del foc. La fàbrica afectada està situada al carrer Ull de Llebre del polígon industrial Parc Empresarial. Es tracta d’una fàbrica de planta baixa amb alçada lliure d’uns 12 metres amb pilars de formigó. Segons fonts de l’Ajuntament, el foc, que ha provocat una gran columna de fum negre visible des de les poblacions del voltant, ha afectat també dues naus del costat de l’empresa provocant desperfectes a les empreses Bike Teck i Opac.

cervello incendi 2

Segons el SEM, dues persones han estat ateses a causa de l’incendi. Una d’elles és un treballador de l’empresa de 36 anys, que ha patit cremades de poca gravetat als braços i ha estat traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebrón. L’altre afectat era una persona marejada que ha estat donada d’alta al mateix lloc dels fets.

cervello incendi 3

Els Mossos d’Esquadra han indicat que, de manera preventiva, s’han desallotjat els treballadors de les naus més properes a l’incendi, mentre que els de l’empresa afectada han sortit pel seu propi peu. També s’ha restringit l’accés al polígon industrial. Fins al lloc s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local, tres ambulàncies del SEM, un tècnic de Protecció Civil i el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Cervelló. Des del CECAT s’està fent un seguiment de possibles afectacions a causa del fum però, de moment, no se’n té constància. De moment, s’estan investigant les causes que han provocat el foc.

Fotos: Bombers de la Generalitat