Detenen una passatgera en l'Aeroport amb gairebé 9 quilos de metamfetamina

Segons la Guàrdia Civil, part de la droga estava oculta a l'interior de dues ampolles de cervesa, la resta en un doble fons de la maleta

 

Efectius del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, amb la col·laboració de l'Agència Tributària, van detenir a una ciutadana de nacionalitat brasilera, de 26 anys d'edat amb 8.913 quilos de metamfetamina, una de les majors aprehensions d'aquesta substància en el que va d'any.

La passatgera pretenia prendre un vol amb destinació a Brasil, no obstant això els agents la van interceptar en la T-1 en detectar que l'equipatge que prèviament havia facturat contenia unes ampolles i un doble fons. Després de ser examinat físicament van poder comprovar que dins del doble fons s'ocultava una làmina plastificada que contenia una substància blanca. Les dues ampolles de cervesa que estaven en l'equipatge també contenien aquesta mateixa substància.

Foto 3

Foto 1drogues

L'anàlisi al que va ser sotmesa amb reactius va donar resultat positiu en metamfetamina, motiu pel qual la dona va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Les diligències juntament amb la detinguda van ser posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix