Estabilitzat l’incendi de vegetació al municipi d’Esparreguerra

Imprimeix

Una quarantena de dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en un foc declarat a quarts de sis de la tarda

L'incendi de vegetació forestal que va afectar ahir divendres a la tarda el municipi d'Esparreguera -en un primer moment s'havia situat als Hostalets de Pierola (Anoia)- va quedar estabilitzat poc després de dos quarts de nou de la nit, segons han informat els Bombers de la Generalitat a l’ACN. Una trentena de dotacions terrestres i onze recursos aeris van treballar des de dos quarts de sis per apagar el foc. Les flames també van afectar superfície agrícola, tot i que encara no s'ha fet cap quantificació de la zona danyada. L'incendi es va situar al costat de la carretera B-231, al punt quilomètric número 1.

DDBhzKRXUAAcelw

Revetlla de Sant Joan

Els Bombers de la Generalitat van atendre 550 serveis entre les 20.00h i les 00.00h durant la revetlla de Sant Joan. El gruix d’actuacions es va concentrar en els incendis de vegetació, tant urbana com forestal o agrícola (un total de 306 avisos). La major part dels serveis es concentren a les comarques més properes a l’àrea metropolitana.

A la comarcal del Baix Llobregat van fer un total de 69 serveis on cal destacar tres dispositius de prevenció (retens, assistències tècniques), es van produir trenta-vuit incendis de vegetació (agrícola, forestal, urbà), un total de 24 incendis diversos (contenidors, vehicles, habitatges…), i es van fer quatre serveis com accidents de trànsit, salvaments, inundacions…).

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat