Detenen una passatgera en l'aeroport amb dos quilos de cocaïna

La dona transportava gairebé dos quilograms d'aquesta droga dissimulats sota la seva roba

Efectius del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, amb la col·laboració de l'Agència Tributària, van detenir una ciutadana de nacionalitat boliviana, de 39 anys d'edat i resident a Pamplona (Navarra) quan intentava entrar a Espanya amb prop de dos quilograms de cocaïna adossada al seu cos.

La passatgera, interceptada per la Guàrdia Civil en la T-1 de l'aeroport, havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Sao Paulo (Brasil) i transportava la droga embolicada en paquets i pegada a les seves cames amb cinta aïllant, tractant de sortejar el control fiscal dels agents i consumar el seu accés a Espanya amb aquesta quantitat d'estupefaent.

IMG 9605

Després d'analitzar amb reactius la substància que es trobava a l'interior dels paquets, un total d'1,980 kgms, va donar resultat positiu en cocaïna, motiu pel qual la dona va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Les diligències juntament amb la detinguda van ser posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 del Prat de Llobregat.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix