Una dotzena de passatgers, atrapats a l’estació de Renfe de Molins

Imprimeix

L'últim comboi, que anava amb retard, va deixar els viatgers quan l'estació ja feia una hora que estava tancada

Una dotzena de viatgers es van quedar atrapats a l’estació de Renfe de Molins de Rei la matinada de dissabte a diumenge. Segons ha avançat Rac 1, els viatgers van arribar a l’estació als volts de dos quarts de dues de la matinada, una hora més tard de l’horari previst per culpa d’un atropellament a l’estació d’Arc de Triomf de Barcelona a les 11 de la nit, i quan van intentar sortir es van trobar amb les portes de l’estació tancades.

Segons indica l’ACN, Renfe, que ha demanat disculpes als usuaris afectats, la situació es va produir per un error de coordinació entre el centre de comandament i el personal de l’estació per no comunicar correctament que el darrer tren circulava amb retard. Per sortir de l’estació, alguns viatgers van saltar per sobre de les portes i la resta, entre ells una dona embarassada i gent gran, van haver de fer-ho a través de cases particulars que estan a tocar de l’estació una hora més tard d’arribar-hi.

Segons fonts municipals, tot i que un passatger va alertar a la Guàrdia Urbana, quan els agents van arribar a l’estació els passatgers ja havien pogut sortir. Des del consistori reconeixen que no van poder atendre l’emergència a l’instant perquè les dues patrulles disponibles estaven atenent un possible cas de violència domèstica i una emergència del 112.

A través del seu compte de Twitter, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha qualificat l’incident d'”inadmissible” i ha anunciat l’obertura d’un expedient a Renfe que, un cop més, ha lamentat Rull, no va informar a la Generalitat. “Haurem de ser implacables”, ha advertit Rull.

Redacció / Foto: Arxiu