Detingut a Cornellà de Llobregat un traficant de cocaïna

Imprimeix

L'arrestat, amb dos antecedents pel mateix delicte, estava venent la droga a un client en una zona apartada de la ciutat

 

Els Mossos d'Esquadra de Cornellà de Llobregat van detenir un home de 51 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

La detenció es va produir de matinada quan una patrulla de Seguretat Ciutadana de Cornellà va observar, en una zona apartada i de poc trànsit de la ciutat, el que semblava una transacció entre els ocupants de dos vehicles estacionats en paral·lel. Quan la patrulla es va apropar al lloc de la presumpta venda, el conductor d'un dels dos vehicles va intentar fugir del lloc amb el turisme i va llençar per la finestra un embolcall amb la clara intenció que, en cas de ser finalment aturat, no li trobessin a sobre.

La patrulla va rebre suport ràpidament d'altres dotacions policials i van aturar el vehicle quan intentava marxar del lloc, van recuperar l'embolcall que havia llençat per la finestra i van poder comprovar que el seu contingut era cocaïna i n'hi havia 93 grams que tindrien un valor de venda en el mercat il·legal de 6.000 euros.

dorga cornella

Durant el posterior escorcoll del conductor del vehicle li van trobar a sobre diversos indicis de la seva activitat delictiva: un total de 190 euros fraccionats en bitllets, resultat presumptament de la venda al detall de droga, així com 2,6 grams de cocaïna ja preparada per a vendre-la i diversos trossos de plàstic tipus embolcall, com les que es fan servir per distribuir la cocaïna en petites quantitats, normalment dosis d'un gram. Amb tots aquests indicis, els agents el van detenir per un delicte contra la salut pública i més concretament per tràfic de drogues.

Posteriorment, la Unitat d'investigació de Cornellà va localitzar en l'escorcoll del domicili de l'arrestat una balança de precisió i més embolcalls destinats a la venda al detall de cocaïna. El detingut, amb dos antecedents pel mateix tipus de delicte, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra