Ingressa a presó un atracador de farmàcies i benzineres de Cornellà

El detingut, que ocultava la seva identitat amb un casc de moto, intimidava els treballadors amb una arma blanca i sostreia els diners en efectiu de la caixa enregistradora dels establiments

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'investigació de la comissaria de Cornellà van detenir un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència i intimidació en farmàcies i benzineres de la mateixa ciutat on residia. Els fets resolts daten un d'ells de l'any 2016 i, els altres quatre, del 2017.

El primer d'aquests robatoris violents realitzats pel mateix autor va tenir lloc el 23 de juny de 2016 en un forn de pa de la ciutat de Cornellà, on l'atracador va intimidar amb una arma blanca a la dependenta i va sostreure els diners de la caixa registradora.

Nou mesos després, el 22 de març de 2017, el mateix atracador va repetir el robatori violent en el mateix forn de pa. Hores després, la tarda del mateix 22 de març, el mateix home va fer un altre robatori amb intimidació a una benzinera també de la mateixa ciutat, d'on es van emportar els diners de la caixa enregistradora.

L’endemà, 23 de març de 2017, va fer un altre robatori amb intimidació, en aquesta ocasió a una farmàcia, també de Cornellà de Llobregat. El cinquè i darrer atracament violent que se li imputa el va fer la tarda del 2 d'abril, a la mateixa benzinera del barri Almeda de Cornellà on ja havia robat el 22 de març.

Gràcies a la informació aportada pels testimonis, els quals van descriure físicament l'atracador així com també van facilitar altres dades d'interès policial, la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà van poder relacionar els diferents robatoris, realitzats tots amb el mateix modus operandi i va identificar el presumpte autor dels cinc robatoris violents.

Finalment, el 5 d'abril els investigadors el van detenir a Cornellà de Llobregat i, en l'escorcoll judicial del seu domicili, van trobar les peces de roba, els estris i el casc emprades en els robatoris violents a farmàcies i benzineres de la població.

El detingut, amb set antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix