Detenen a Sant Joan Despí un home reclamat a Itàlia per violació

L'agressor és d’origen peruà i segons la policia va forçar la seva filla de 14 anys a mantenia relacions sexuals amb ell

Segons informa l’ACN, la justícia italiana ha reclamat un ciutadà peruà per un presumpte delicte de violació ha estat detingut a Sant Joan Despí en el marc d’una operació conjunta de les policies espanyola i italiana.

Segons indica la policia, la detenció s’ha fet gràcies al canal de cooperació policial internacional que dóna a Europa la xarxa Enfast (European Network of Fugitive Active Search Teams). Aquesta plataforma permet intercanviar informació operativa relativa a casos de rellevància especial per als cossos policials dels països integrants. Pel que fa al detingut, segons la policia va forçar la seva filla de 14 anys a mantenir relacions sexuals amb ell.

Els fets que se li imputen haurien tingut lloc entre el 2006 i el 2007. Els presumptes abusos haurien passat en nombroses ocasions i l’home hauria fet servir la violència. El delicte està agreujat pel fet que la víctima era menor d’edat i parent de l’agressor.

Un cop la policia italiana va saber que l’home podia haver fugit a Catalunya, es va posar en contacte amb la policia espanyola, que forma part de la xarxa Enfast. Des d’aleshores, la investigació va permetre ubicar el fugitiu a Sant Joan Despí. Més endavant es va poder determinar el domicili de la parella actual de l’individu i els seus fills menors d’edat. Poc després l’home va ser detingut.

Redacció / Foto: Diario Sur (archivo)

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix