Detingudes quatre persones per tràfic de drogues a Gavà

Tres dels arrestats són membres d'una mateixa família (el pare, la mare i un dels seus fills) que residien en el barri de Ca n’Espinós

Els Mossos d'Esquadra  de la comissaria de Gavà, coordinats amb el jutjat  de Gavà, i amb el suport de la Policia Local del municipi van detenir, el dijous 2 de març, tres membres d'una mateixa família i una dona espanyols, entre els 24 i 55 anys, i veïns de Gavà, al barri de Ca N'Espinós de la mateixa localitat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues, i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar fa uns mesos quan tècnics de l'empresa proveïdora del servei elèctric van detectar un frau elèctric a la zona. El dijous 2 de març la investigació, coordinada amb el jutjat de Gavà, va culminar amb l'entrada i registre en el domicili investigat per part d'efectius de la comissaria de Gavà i amb el suport de la Policia Local del municipi. Concretament el dispositiu es va realitzar en una parcel·la amb diverses construccions precàries, on quatre de les habitacions estaven destinades al cultiu de marihuana i una altra per viure-hi.

170307 NdP 025 RPMS F3 Mossos dEsquadra Ca NEspinos de Gava

Els investigadors van detenir quatre persones al seu interior, concretament tres membres de la mateixa família, el pare, amb dos antecedents per fets similars, la mare i un fill, i una altra dona que vivia amb ells com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Més de 300 plantes de marihuana

Es van intervenir 332 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, així com una infraestructura de cultiu localitzada en les diferents estances de la parcel·la. 

Els inspectors de la companyia elèctrica, que van acompanyar els agents, un cop realitzada la inspecció, van certificar el frau energètic, motiu pel qual també van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de defraudació elèctrica. Els tècnics van quantificar l'import de l'energia defraudada en més de 27.000 euros per any, import que serà reclamat per la companyia elèctrica a la persona detinguda, titular del domicili.

170307 NdP 025 RPMS F5 Mossos dEsquadra Ca NEspinos de Gava

Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta a l'espera que el citi el jutge. Els altres tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

A banda d'aquesta investigació, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Gavà realitzen des de fa temps un dispositiu conjunt amb accions encaminades a la prevenció del tràfic de substàncies estupefaents a la zona mitjançant una intensificació del patrullatge i dels controls de pas al barri.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix