Denunciat penalment un menor per bolcar el vehicle que conduïa

Imprimeix

El jove, que va tenir l'accident a Molins de Rei, no tenia permís de conduir, anava begut i l’havia agafat sense que ho sabés el propietari

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han obert diligències penals a un jove de nacionalitat espanyola, de 17 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques amb resultat d’accident i per conduir sense haver obtingut mai la llicència de conduir corresponent.

Els fets van tenir lloc diumenge, 5 de març, a les 6.30 hores del matí quan una patrulla de trànsit dels Mossos d’Esquadra va socórrer un accident que es va produir a la carretera BV-1468, punt quilomètric 4,8, terme municipal de Molins de Rei. Quan els agents van arribar al lloc de l’accident es van trobar un turisme de gamma alta bolcat i creuat enmig del carril de circulació i tres menors il·lesos fora del vehicle.

Els mossos de trànsit una vegada comprovat el fet que no hi havia ferits com a resultat de l’accident, van sotmetre el conductor, que no tenia permís de conduir, a la prova d’alcoholèmia. El resultat va ser de 0,46 mg/l, tres vegades més de la taxa permesa per a ell que és de 0,15 mg/l en tenir llicència de ciclomotor i ser novell.

Els agents actuants es van fer càrrec dels tres menors i, posteriorment, els van lliurar als seus pares, un dels quals era el titular del vehicle i no tenia coneixement que li havien agafat el vehicle accidentat.

Els agents van denunciar penalment el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques amb resultat d’accident i per conduir sense haver obtingut mai la llicència de conduir corresponent.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra