Denunciat penalment un menor per bolcar el vehicle que conduïa

El jove, que va tenir l'accident a Molins de Rei, no tenia permís de conduir, anava begut i l’havia agafat sense que ho sabés el propietari

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han obert diligències penals a un jove de nacionalitat espanyola, de 17 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques amb resultat d’accident i per conduir sense haver obtingut mai la llicència de conduir corresponent.

Els fets van tenir lloc diumenge, 5 de març, a les 6.30 hores del matí quan una patrulla de trànsit dels Mossos d’Esquadra va socórrer un accident que es va produir a la carretera BV-1468, punt quilomètric 4,8, terme municipal de Molins de Rei. Quan els agents van arribar al lloc de l’accident es van trobar un turisme de gamma alta bolcat i creuat enmig del carril de circulació i tres menors il·lesos fora del vehicle.

Els mossos de trànsit una vegada comprovat el fet que no hi havia ferits com a resultat de l’accident, van sotmetre el conductor, que no tenia permís de conduir, a la prova d’alcoholèmia. El resultat va ser de 0,46 mg/l, tres vegades més de la taxa permesa per a ell que és de 0,15 mg/l en tenir llicència de ciclomotor i ser novell.

Els agents actuants es van fer càrrec dels tres menors i, posteriorment, els van lliurar als seus pares, un dels quals era el titular del vehicle i no tenia coneixement que li havien agafat el vehicle accidentat.

Els agents van denunciar penalment el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques amb resultat d’accident i per conduir sense haver obtingut mai la llicència de conduir corresponent.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix