Atropellament mortal a l’estació de Platja de Castelldefels

La víctima era un home de 58 anys i tot apunta que podria haver estat un suïcidi

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, al voltant de les 14 hores d’ahir dimarts, un home de 58 anys va ser atropellat per un tren a l’estació Platja de Castelldefels (Baixador). Tot apunta que, presumptament, s’hauria suïcidat llançant-se a la via en el moment del pas d’un tren, segons fonts policials. Com a conseqüència de l’impacte aquest hauria mort instantàniament. Al lloc del fet es van desplaçar dues ambulàncies dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) així com diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

Segons el departament de prensa de Renfe, els Mossos d’Esquadra van ordenar que es tallés la circulació de les dues vies afectant el pas dels trens regionals, que es van desviar per la línia de Vilafranca. A les 14.40 hores es va restablir la circulació en una de les vies, mentre que a les 16.17 hores les dues ja estaven operatives.

La nostra redacció s’ha posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra que ha confirmat la notícia del tràgic succés. A hores d’ara, el cos policial està investigant el fet i no ha pogut donar més dades al respecte.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix